werkwijze

hoe werken we?

wewerken online & offline

wewerken online

Bij wewerken online maak je deel uit van een team dat zich bezig houdt met het maken van bijvoorbeeld een website, logo, visitekaartje, flyer of een infographic. Hierbij komen zowel creatieve elementen als technische aspecten aan bod. Je communiceert ook regelmatig met de klanten zodat je tijdens je traject ook hier ervaring mee op kan doen.

wewerken offline

Bij wewerken offline werk je zonder computer. Je kan op een professionele manier kleding leren ontwerpen en maken. Wil je daarna op de computer leren ontwerpen? Dan kan je offline en online combineren.


wewerken is een plek waar je komt om te leren wennen aan het ritme en routine van werken. Bij dat leren hoort ruimte om stappen te kunnen zetten. Bij dat leren hoort ook je houden aan afspraken die jij zelf (met je begeleider) maakt. Het is natuurlijk altijd te begrijpen dat het een keer niet lukt, dat is waarom wewerken je die ruimte ook wil bieden. Het is aan de andere kant ook een plek waar op je wordt gerekend, op de momenten dat je zelf zegt aanwezig te zullen zijn.
Soms, omdat iemand anders iets van je nodig heeft, vaak omdat het gezellig is dat je er bent, en altijd omdat jij hier bent gekomen om verder te komen op weg naar je toekomst, in werk of anderszins.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.