werkwijze

hoe werken we?

wewerken online & offline

wewerken biedt jou de ruimte om allerlei activiteiten te doen die je alleen of samen kunt leren. We gebruiken er meestal computerprogramma’s voor.
Samen in een projectteam voeren we projecten uit voor klanten, daar ben je zelf ook actief bij betrokken, van ontmoeten van de klant tot communiceren via email of telefonisch. Zo leer je bij wewerken hoe het later in je toekomstige werk er ook aan toe zal gaan, alleen dan op een rustige manier, passend bij jouw mogelijkheden. 

311

wewerken online

Bij wewerken online kun je denken aan het werken in een projectteam dat zich bezig houdt met het maken van een website, logo, visitekaartje, flyer of een infographic. Hierbij komen zowel creatieve elementen als technische aspecten aan bod. Je communiceert ook regelmatig met de klanten zodat je tijdens je traject ook hier ervaring mee op kan doen.

310

wewerken offline

Bij wewerken offline kun je denken aan het (leren) ontwerpen en maken van patronen voor kleding. Daarna zou je het ook op de computer kunnen leren maken. Starten vanaf papier of met behulp van een tekentablet? Het kan. Dan kan je offline en online combineren.
Laat je creativiteit zien, leer hoe je die kunt gebruiken en ontwikkelen

Je wilt gaan werken, maar je hebt een afstand tot de arbeidsmarkt.

Als je wel wilt werken, maar het lukt nog niet, dan biedt wewerken je de veiligheid en de mogelijkheid om:

  • Werk te doen wat bij je past, en waar je voldoening uit haalt
  • Te leren samenwerken
  • Om hulp leren vragen
  • Kennis en vaardigheden te vergroten
  • Je persoonlijk te ontwikkelen en te groeien
  • Gecoacht te worden

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.