Onze begeleiding

Onze begeleiding


Wewerken is er voor (jong)volwassen vanaf 18 jaar tot aan pensioenleeftijd die ondersteuning nodig hebben. Ze hebben extra begeleiding en ondersteuning nodig bij werken en participeren.

Uitgaan van wat je in je hebt vormt de basis van onze begeleiding. Wij kijken samen waar je
mogelijkheden, kansen en kwetsbaarheden liggen en werken we ernaartoe dat je zo snel
mogelijk de regie over je eigen leven op kunt pakken. Onze begeleiding bestaat uit een traject van een aantal maanden tot een aantal jaar specialistische begeleiding in een beschermde werk- en leeromgeving.

Jouw persoonlijk begeleider helpt je gedurende het traject om aan je kennis, competenties, vaardigheden en werkhouding te werken. Het doel daarbij is om je weer werk-fit te krijgen, zodat je uiteindelijk kunt uitstromen naar betaald werk en volwaardig kunt meedoen in onze maatschappij. We kijken naar jouw kwaliteiten en brengen die in kaart. Waar zit jouw kracht, wat vindt je leuk, wat past bij jouw kennis en ervaring. Naast leervakken en specifieke kennisgebieden hebben we ook aandacht voor  werknemersvaardigheden en projectgericht werken en denken. Je kunt op je eigen tempo aan de slag, er is hulp voor je als je dat nodig hebt en je zult al gauw merken dat het weer fijn is om onder de mensen te zijn. Dan ben je misschien wel klaar voor een stap richting projecten.

De begeleiding is er te allen tijd op uit om het traject voor jou tot een succes te helpen maken. Dat werkt goed als jij met plezier en motivatie bezig bent. We kijken dus niet alleen naar de uren die je aanwezig bent, maar vooral ook naar je enthousiasme. Als je met plezier werkt, leer je makkelijker en sneller. En dat betekent dat je op de juiste weg bent. We helpen je er graag en met heel veel plezier bij!