wewerken geland

wewerken is verhuisd naar Simon Stevinweg 27, Arnhem. Bij Werkstek zijn we heel fijn geland. Met een strakke (Trello) planning als voorbereiding en een fantastische verhuiscrew (alle deelnemers waren present, 2 hadden hun vriendjes erbij gevraagd) ging het supersnel. Onze geweldige truckchauffeur Piet, coördinator Peter, voormalig deelnemer Stefan controleerde de laadklep (die kan op en neer, leuk werk!) en zelfs als verrassing kwam extra sjouwer Danny er nog bij. Onze liftmanager Tom had volledige controle, behalve toen hij klem werd gezet en niet meer bij het liftknopje kon. Zo  was de verhuizing zelf snel en vlot gedaan. 

Doorwerth lokaal 4 al bijna leeg

Securitymanager aan het werk

Lunchen doen we altijd samen

Kamer 310, chillen en werken

Naast het sjouwwerk was er natuurlijk ook ruimte voor een compleet door Zerina verzorgde lunch die we nog in Doorwerth konden oppeuzelen met z’n allen. Iedereen heeft een bijdrage geleverd, inclusief Esther, Lucas, Daan en Kai, we hebben het helemaal samen gedaan. In een paar uurtjes was de klus geklaard en was alles over. Trots op dit Teamwork!

Kamer 311, niks chillen, gewoon hard werken!

Kamer 310, chillen en werken

Kamer 311, niks chillen, gewoon hard werken!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.