wewerken gaat naar Arnhem (onderneemt)

Wewerken is als aanbieder van Activerend Werk gevestigd in Doorwerth. We zijn bezig met voorbereiding van verhuizing: we gaan per 1 april van het mooie Doorwerth naar het levendige Arnhem. Op Simon Stevinweg 27 gaan we met de volgende fase van wewerken van start, in de bedrijvigheid die er op die locatie zal zijn, binnen en buiten.

We kijken er naar uit om in die nieuwe omgeving weer mensen op weg te gaan helpen richting een toekomst waar ze hun ‘mojo’ in vinden. Nu zorgen dat de deelnemers die er nu zijn kunnen schakelen, wennen, zich gaan verheugen op de verandering die er komen gaat. Ook dat proces is al leuk, plattegrond van de nieuwe indeling in de ruimte ” ik wil perse daar zitten!”, een fieldtrip om er al een keer te gaan kijken, een projectplan gemaakt waarin taken verdeeld zijn en de deelnemers zelf ook al kunnen zien wat er straks van ze verwacht gaat worden.

De eerste vragen om mogelijkheden voor instromers zijn er al, dus het gaat vast lekker lopen in Arnhem. Heerlijk, projectwerk en mensen er in mee nemen, dit is een leuke periode!

Om Arnhem te laten weten dat we er aan komen hebben we alvast informatie op Arnhem Onderneemt geplaatst, je kunt ons ook daar vinden.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.