Recensies

Deelnemers over wewerken

Toen ik bij Wewerken terecht kwam wist ik niet precies wat ik wilde, ook was ik mijzelf een beetje kwijt. Het eerste half jaar heb ik de tijd en de ruimte gekregen om even op adem te komen en een beetje rond te kijken en dingen te ontdekken en uit te zoeken wat ik allemaal leuk vond. Het tweede half jaar heb ik kennis op gedaan om deel te nemen aan projecten.In de loop der tijd werd voor mij steeds meer duidelijk wat ik wel leuk vond en wat niet, maar ook welke richting ik op wilde. Dat is de zorg en toen dat voor mij helder was, is het balletje verder aan het rollen gegaan en heb ik stappen ondernomen om dit te verwezenlijken.

Ik ben via Activerend Werk gaan zoeken naar een vervolgplek in de zorg die bij mij zou passen.Vrij snel had ik iets gevonden en heb ik samen met mijn wijkcoach een afspraak gemaakt om er langs te gaan. Heel spannend, maar wel een stap dichterbij naar datgene waar mijn hart ligt.

Dankzij Wewerken, dat mij de ruimte en tijd heeft gegeven, waar ik mijzelf heb mogen ontdekken en verder heb mogelijk ontwikkelen, kan ik weer vooruit kijken met mijn ogen op de toekomst gericht.

Eefke van Schaik, 3 oktober 2019

Het werken in dit project betekende heel veel voor me, het zorgde ervoor dat ik me deel voelde uitmaken van iets wat er echt toe doet. Tegelijkertijd was er ook ruimte om, als ik het even niet meer aankon, er even uit te stappen. Dat kon zonder het gevoel dat je de ander in de steek zou laten, want je weet van elkaar, we hebben dat allemaal wel eens, dan vangen we het wel even voor elkaar op. Zo kon ik op een heel veilige en fijne manier leren en in mijn ritme komen. Dat zou ook op een school nog niet zo zijn geweest, daar moet je toch goede cijfers halen en als je in een team zit voelt iedereen die druk voor elkaar. Maar hier is die druk er niet, en toch halen we de deadline en zetten we iets heel moois neer. De ruimte om er te mogen zijn maar ook om er soms niet te zijn, dat maakt wewerken voor mij tot een heel bijzondere ervaring. Ik hoop dat er meer jongeren aan kunnen sluiten, zodat ook zij dit mee mogen maken.

21 juni 2018

Klanten over wewerken

Wat was het geweldig om met het team van Wewerken samen te werken. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat van mijn logo, visitekaartje, infographic, flyer en last but not least 'de website'. Wat Wewerken bijzonder maakt is dat zij heel goed de vertaalslag kunnen maken van idee naar eindproduct. Het team bruist van creativiteit en kennis van zaken.
“Die nieuwe toevoeging op het portfolio van wewerken is materiaal voor mijn Alarmcentrale voor Teams in Nood! Ben erg tevreden met het resultaat en de samenwerking. Wat een leuk proces, het werken aan de Alarmcentrale voor Teams in Nood! Met dank ook aan wewerken voor de vormgeving van de informatieve flyer. Als extra service ontving ik een beknopte social media versie.”
Tijdens een grijze dag maar eens mijn website bouwers in het zonnetje gezet want dat hebben ze dik verdient. Goede vertaling van mijn wensen, advies, meedenken en binnen een korte periode. #toppers zijn het www.wewerken.nl #arbeidsparticipatie
“Veel dank, ook voor je aanmoediging… Het is echt te merken in alle vormen van uitwisseling en contact dat jij en je team, enthousiasme en een positieve energie uitdragen…. dat maakt het (o.a.) fijn om samen te werken…
Pieter van Vliet