Lancering website Veterinair Recruiter een feit!

Vanochtend hebben we weer een tevreden klant op bezoek gehad. Voor Veterinair Recruiter hebben we een heel praktische website mogen maken, waarbij contact en snel verbinden om tot een goede match te kunnen komen centraal staat.

De laatste aanpassingen hebben we samen ter plekke gedaan, actuele wensen verwerkt, instructie hoe zaken eenvoudig zelf aan te passen doorgenomen. Samen doen is samen leren, en zo was ook het vanochtend! Na deze laatste aanpassingen staat deze site nu ook online. We zijn er zelf heel tevreden over, maar belangrijker nog, de klant was heel erg blij met het resultaat! Vanuit wewerken zijn we natuurlijk nog een aantal weken beschikbaar voor de nazorg, mochten er nog vragen zijn of als dingen nog wat aangepast moeten worden.

We wensen Ilonka Colstee en Veterinair Recruiter heel veel succes met de website! Hopelijk zullen veel mensen geholpen gaan worden aan hun nieuwe plezierige werkplek, met behulp van de korte lijntjes en snelle reactie die tot een goede match kunnen leiden. Kijk voor meer info op Veterinair Recruiter!

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.