Opening Broedplaats Renkum

De Broedplaats in Renkum (www.broedplaatsrenkum.nl) is op 26 oktober officieel door de burgemeester geopend en wewerken was er natuurlijk bij. In het eerste initiatief van Hanny en Willem Postma van SamenZP, op de Johanniterweg 4 in Doorwerth, kreeg wewerken de ruimte om op 21 juni 2018 te starten: wij zijn ondertussen gegroeid en namen de ruimte op steeds meer dagen in gebruik, tot we er recentelijk, ook met eigen meubilair, definitief vaste bewoner werden.

De Broedplaats is in afgelopen jaar ontstaan en gaat hopelijk ook aan andere startende ondernemers plek bieden om hun dromen waar te maken.

Celal en Ingrid en Lucas vertegenwoordigden wewerken tijdens de opening. Leuk detail: een klant van wewerken was ook vertegenwoordigd: de hoeden van Les Maestros zijn voor wewerken bekend terrein, website en promotiemateriaal is door ons gemaakt. En Mama Vita ligt ons ook na aan het hart, dus een warme en leuke opening van een mooi initiatief in gemeente Renkum!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.