Offline

Wewerken offline

Wewerken online en  offline: samen één maar ook een beetje appart.

Wewerken offline is een gezellige ochtend waar we de computers waar we normaal op werken uit laten. Ga creatief aan de slag op papier. Om leuke en mooie dingen te kunnen maken is het gebruik van een computer echt niet altijd nodig. Er zijn genoeg mensen die juist de voorkeur hebben om met potlood en papier te werken.

Kom er bij!

Ben je nog niet zo bekend met de computer of de programma’s, maar vindt je het wel leuk alvast creatief bezig te zijn en zo zelfvertrouwen op te bouwen? Kom er bij!

Naaien en
patronen tekenen

Er zijn op dit moment twee mogelijkheden om creatief bezig te zijn. Naaien en patroon tekenen is daar één van. Onze begeleider  Monique heeft op de coupeuse opleiding gezeten en kan je van alles leren.

Tekenen

De tweede mogelijkheid is tekenen. Dit kan van alles zijn: illustraties, manga/anime, cartoon. Wat jij leuk vindt of misschien wel wilt leren. 

Dagritme opbouwen

Als je een hele tijd uit een werk ritme bent geweest, is het nog niet zo simpel om dit terug te krijgen. Juist door weer geregeld aan activiteiten mee te doen kan je je dagritme weer opbouwen.

In projecten
mee doen

Door in projecten mee te gaan doen, leer je samen te werken en doe je ervaring op. Deze ervaring kan je gebruiken in je toekomstige werk.

Maak je eigen
portfolio

Niet iedereen heeft diploma’s, maar willen wel laten zien wat ze kunnen. Bij Wewerken krijg je de kans om een portfolio op te bouwen. Hierin kan je laten zien wat je gedaan hebt.

Wil je online verder?

Wil je een nieuwe uitdaging en de dingen die je geleerd hebt toepassen digitaal. Dat kan! Vraag er naar tijdens de offline ochtend.