Portfolio en recensies

Ons Portfolio

Voorbeelden van onze websites

Voorbeelden van onze logo’s

Drukwerk voorbeelden

Toen ik bij Wewerken terecht kwam wist ik niet precies wat ik wilde, ook was ik mijzelf een beetje kwijt. Het eerste half jaar heb ik de tijd en de ruimte gekregen om even op adem te komen en een beetje rond te kijken en dingen te ontdekken en uit te zoeken wat ik allemaal leuk vond. Het tweede half jaar heb ik kennis op gedaan om deel te nemen aan projecten.In de loop der tijd werd voor mij steeds meer duidelijk wat ik wel leuk vond en wat niet, maar ook welke richting ik op wilde. Dat is de zorg en toen dat voor mij helder was, is het balletje verder aan het rollen gegaan en heb ik stappen ondernomen om dit te verwezenlijken.

Ik ben via Activerend Werk gaan zoeken naar een vervolgplek in de zorg die bij mij zou passen.Vrij snel had ik iets gevonden en heb ik samen met mijn wijkcoach een afspraak gemaakt om er langs te gaan. Heel spannend, maar wel een stap dichterbij naar datgene waar mijn hart ligt.

Dankzij Wewerken, dat mij de ruimte en tijd heeft gegeven, waar ik mijzelf heb mogen ontdekken en verder heb mogelijk ontwikkelen, kan ik weer vooruit kijken met mijn ogen op de toekomst gericht.

Eefke van Schaik, deelneemster wewerken

 

 

Wat was het geweldig om met het team van Wewerken samen te werken. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat van mijn logo, visitekaartje, infographic, flyer en last but not least 'de website'. Wat Wewerken bijzonder maakt is dat zij heel goed de vertaalslag kunnen maken van idee naar eindproduct. Het team bruist van creativiteit en kennis van zaken.
“Die nieuwe toevoeging op het portfolio van wewerken is materiaal voor mijn Alarmcentrale voor Teams in Nood! Ben erg tevreden met het resultaat en de samenwerking. Wat een leuk proces, het werken aan de Alarmcentrale voor Teams in Nood! Met dank ook aan wewerken voor de vormgeving van de informatieve flyer. Als extra service ontving ik een beknopte social media versie.”
Tijdens een grijze dag maar eens mijn website bouwers in het zonnetje gezet want dat hebben ze dik verdient. Goede vertaling van mijn wensen, advies, meedenken en binnen een korte periode. #toppers zijn het www.wewerken.nl #arbeidsparticipatie
“Veel dank, ook voor je aanmoediging… Het is echt te merken in alle vormen van uitwisseling en contact dat jij en je team, enthousiasme en een positieve energie uitdragen…. dat maakt het (o.a.) fijn om samen te werken…
Pieter van Vliet