Ervaringsverhalen

Ervaringsverhalen van onze
collega’s en klanten.

Tijdens een grijze dag maar eens mijn website bouwers in het zonnetje gezet want dat hebben ze dik verdient. Goede vertaling van mijn wensen, advies, meedenken en binnen een korte periode. #toppers zijn het www.wewerken.nl #arbeidsparticipatie

                                Ilonka Colstee, Veterinair Recruiter

 

“Veel dank, ook voor je aanmoediging…
Het is echt te merken in alle vormen van uitwisseling en contact dat jij en je team, enthousiasme en een positieve energie uitdragen…. dat maakt het (o.a.) fijn om samen te werken…”

Pieter van Vliet, Praktijk Doorn

 

“Die nieuwe toevoeging op het portfolio van wewerken is materiaal voor mijn Alarmcentrale voor Teams in Nood! Ben erg tevreden met het resultaat en de samenwerking. Wat een leuk proces, het werken aan de Alarmcentrale voor Teams in Nood! Met dank ook aan https://wewerken.nl voor de vormgeving van de informatieve flyer. Als extra service ontving ik een beknopte social media versie.”

                                         Alice Pereboom, Pereboom Coaching

“Het werken in dit project betekende heel veel voor me: het zorgde ervoor dat ik me deel voelde uitmaken van iets wat er echt toe doet. Tegelijkertijd was er ook ruimte om, als ik het even niet meer aankon, er even uit te stappen. Dat kon zonder het gevoel dat je de ander in de steek zou laten, want je weet van elkaar, we hebben dat allemaal wel eens, dan vangen we het wel even voor elkaar op. Zo kon ik op een heel veilige en fijne manier leren en in mijn ritme komen. Dat zou zelfs op een school nog niet zo zijn geweest, daar moet je toch goede cijfers halen en als je in een team zit voelt iedereen die druk voor elkaar. Maar hier is die druk er niet, en toch halen we de deadline en zetten we iets heel moois neer. De ruimte om er te mogen zijn maar ook om er soms niet te zijn, dat maakt het wewerken project voor mij tot een heel bijzondere ervaring. Ik zou wensen dat meer mensen dit mee mogen maken.”

“Een van de leukste details van wewerken projecten is dat wij cursisten alles zelf bespreken met de opdrachtgevers. Dat zorgt ervoor dat we tijdens het project niet alleen onze eigen talenten ontwikkelen, maar ook op een juiste en professionele manier leren communiceren met de klanten. In het begin voelden we ons verplicht om voor elke stap toestemming te vragen aan elkaar, om vooral geen fouten te maken. Later begonnen we steeds zelfstandiger te werken, omdat we zonder te merken geleerd hadden om initiatief te nemen en het niet meer erg vonden om een fout te maken. Zo bleek dat een groepsproject ons niet alleen hielp met het ontwikkelen van onze talenten maar ook met vele andere sociale vaardigheden. Wat ook eigenlijk een van de belangrijkste doelen is van een traject.”