Contact opnemen

Bij wewerken gebeuren mooie dingen!

wewerken biedt  Activerend Werk aan (jong)volwassenen die het zonder wat hulp (nog) niet redden op de arbeidsmarkt. De kern is leren in een werkomgeving, dag en nachtritme herstellen, meedoen in projecten en samenwerken, vragen leren stellen. ICT is het instrument waarmee deze doelgroep aan de slag gaat. Dat lukt vaak goed, omdat ze hier de weg wel mee weten te vinden. Voor de deelnemers die liever zonder computer willen werken bestaat de mogelijkheid om mee te doen aan het naaiatelier. De vaardigheden die worden opgedaan kunnen worden weergegeven in een persoonlijk portfolio.

Hoe meld ik me aan?

wewerken is een gecontracteerde zorgaanbieder binnen regio Gelderland Centraal. Trajecten vallen onder de WMO in het kader van Zorg in Natura (ZIN). PGB arrangementen zijn ook mogelijk. Neem contact op met je eigen gemeente en bespreek de mogelijkheden.

Participatieladder

wewerken biedt trajecten op trede 3, 4 en 5 van de Participatieladder. Trede 3 duurt maximaal 2 keer een half jaar, trede 4 idem, trede 5 maximaal een half jaar.
wewerken biedt ook VMBO en MBO (niveau 2,3 en 4) stages. Vraag je stagebegeleider of kijk op www.stagemarkt.nl

Vul je gegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Bezoeken?

Neem contact op of kom een keer vrijblijvend kijken

Ben je benieuwd naar wewerken en wil je langskomen om kennis te maken? Je kunt tijdens openingstijden telefonisch (06 – 811 56 173) een afspraak maken maar ook altijd direct online.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.