Wewerken gaat samenwerken met de Driestroom

Na een zorgvuldige afstemming met de ondernemersgroep van zorgorganisatie Driestroom heeft Monique van der Lans, zorgondernemer van wewerken, vandaag een samenwerkingsovereenkomst met Driestroom ondertekend.

Wewerken blijft een zelfstandige onderneming en zal als onderaannemer ook onder de paraplu van de Driestroom trajecten aan kunnen bieden aan deelnemers. Het huidige contract van wewerken met regio Centraal Gelderland voor Activerend Werk blijft van kracht, huidige deelnemers kunnen hun ingezette traject in het kader van Activerend Werk gewoon vervolgen. De nieuwe samenwerking met Driestroom zal voornamelijk tot uiting komen bij nieuwe deelnemers en dan met name als die uit gemeenten komen die niet binnen regio Centraal Gelderland vallen. Zo kunnen ook die deelnemers gaan starten in hun ontwikkelingstraject bij wewerken richting betaald of onbetaald werk.

Het is een mooie stap in de ontwikkeling van de organisatie wewerken en Monique kijkt met plezier uit naar de toekomstige samenwerking met Driestroom. De bundeling van haar kennis, expertise en ervaring met die van Driestroom kan voor de deelnemers van grote toegevoegde waarde zijn.

 

11 januari 2021

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.