Corona, lockdown en wewerken.

Anderhalve meter afstand, na het gebruik je werkplek weer schoonmaken, regelmatig je handen wassen en niet komen als je klachten hebt. Deze 4 regels hebben ons geholpen om gedurende achterliggende periode de Corona-teller op 0 te houden bij wewerken. Dat, terwijl we zelfs al vanaf 1 april open zijn gebleven.

We mogen, ook met de nieuwe maatregelen van 14 december, doorgaan. Onze deelnemers, die al gewend zijn om zich aan de bovenstaande 4 afspraken te houden, zijn na de kerstvakantie, vanaf 4 januari, weer van harte welkom bij wewerken. Regels bij wewerken, die ons het hele jaar hebben geholpen om de teller op 0 te houden blijven we wel streng hanteren, en mooier nog, we spreken elkaar er ook gewoon op aan. Het is wennen aan de nieuwe manier van werken, we hebben laten zien afgelopen 9 maanden dat we dat wel onder de knie hebben. Zo kunnen we gelukkig verder met gezamenlijk werken aan onze projecten en individueel op weg komen richting een (werk)toekomst die bij ieder van ons past.

Hoe we dat, ook in 2021 weer, doen? Even, als reminder:

1) Thuisblijven als je klachten hebt
2) Anderhalve meter afstand houden
3) Regelmatig je handen wassen
4) Na gebruik je werkplek schoonmaken
5) En vooral met plezier naar wewerken komen en samen leren en ontwikkelen

wewensen iedereen hele fijne feestdagen, tot 4 januari!

14 december 2020

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.