Activerend werk

Activerend werk


Met Activerend Werk ondersteunen we je en moedigen we je aan om alles uit jezelf te halen. Zo kun je blijvend jouw bijdrage leveren aan de samenleving. 

Wat past bij jou?
Je weet niet wat je wilt of kunt. Je wilt dit onderzoeken. Om te ontdekken wat bij je past ga je in gesprek met een consulent Activerend Werk. Ook ga je samen op verschillende werkplekken kijken. Zo kom je erachter wat je goed kunt en waar je plezier in hebt. Daarmee ga je dan verder aan de slag. Als je wilt onderzoeken wat je bij je past maken we gebruik van formulieren om wat meer over je te weten te komen. 

Als je bij wewerken wilt starten kun je dat met je wijkcoach afstemmen. Je bent van harte welkom om een keer bij ons te komen kijken.

De rol van wewerken
We zijn actief in een netwerk van bedrijven en organisaties in de regio Arnhem waar binnen we steeds een passende werkervaringsplaats voor je zoeken. Werkervaring opdoen begint al als je bij ons aan het werk gaat, tussen de andere deelnemers, ook al leer je in eerste instantie misschien vooral individueel. Het krijgt nog een verdere versnelling als je ook deel gaat nemen aan projecten, door samen werken leer je weer heel veel van de andere deelnemers.

Als zich een passende werkplek bij een werkgever voor je aandient kunnen we vervolgens helpen bij het aanleveren van achtergrondinformatie, zoals je persoonlijke doelen en wensen, kwaliteiten, valkuilen en werk gerelateerde competenties. We helpen je met voorbereiden van je sollicitatie, stellen met jou samen je brief op, bekijken je CV en portfolio etc, We bereiden je ook voor op het sollicitatiegesprek zelf, zodat je zo goed mogelijk jezelf kunt presenteren. Op deze manier verloopt jouw pad richting een betaalde baan zo effectief mogelijk.

Bezoek voor meer informatie onze pagina op Activerend Werk 

of maak hieronder direct een afspraak om langs te komen voor meer informatie over een traject bij wewerken


: