Aanmelden

Doorverwijzers

wewerken biedt  Activerend Werk aan (jong)volwassenen die het zonder wat hulp (nog) niet redden op de arbeidsmarkt. De kern is leren in een werkomgeving, dag en nachtritme herstellen, meedoen in projecten en samenwerken, vragen leren stellen. ICT is het instrument waarmee deze doelgroep aan de slag gaat. Dat lukt vaak goed, omdat ze hier de weg wel mee weten te vinden. Voor de deelnemers die liever zonder computer willen werken bestaat de mogelijkheid om mee te doen aan het naaiatelier. De vaardigheden die worden opgedaan kunnen worden weergegeven in een persoonlijk portfolio.

Aanmelden

wewerken is een gecontracteerde zorgaanbieder binnen regio Gelderland Centraal. Trajecten vallen onder de WMO in het kader van Zorg in Natura (ZIN). PGB arrangementen zijn ook mogelijk.

Participatieladder

wewerken biedt trajecten op trede 3, 4 en 5 van de Participatieladder. Trede 3 duurt maximaal 2 keer een half jaar, trede 4 idem, trede 5 maximaal een half jaar.

Activerend Werk

Met Activerend Werk ondersteunen en moedigen we de deelnemers aan om alles uit henzelf te halen. Zo kunnen ze blijvend hun bijdrage leveren aan de samenleving.

Vragen over aanmelden?

Vul onderstaand contactformulier in zodat we je vragen zo snel mogelijk kunnen beantwoorden.

Bezoeken?

Ben je benieuwd naar wewerken en wil je langskomen om kennis te maken? Je kan tijdens openingstijden telefonisch (06 – 811 56 173) een afspraak maken maar ook altijd direct online.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.