Op weg naar (we)werk(en) bij Samenwerkingsverband Autisme Gelderland

Gepubliceerd door We Werken.nl op

Op 27 september waren we te gast bij het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland (SAG). Dit netwerk  heeft als doel allerlei mensen en organisaties die een link met Autisme hebben bij elkaar te brengen. Samen kunnen we meer, samen weten we meer. We waren te gast bij Jados in Arnhem, we werden bijgepraat over de ontwikkelingen van deze organisatie en diens blik op autisme, heel inspirerend! Vervolgens konden wij vanuit wewerken aansluiten met ons verhaal, De discussie na afloop liet zien dat er veel interesse is vanuit de diverse deelnemers aan de bijeenkomst.

 

Categorieën: Overig Nieuws

Belangrijke info

Wegens de feestdagen zijn wij vanaf donderdag 20 december t/m 1 januari gesloten. Woensdag 2 januari zijn wij je graag weer van dienst.

we wensen je hele prettige kerstdagen en een gelukkig en gezond 2019!