Overig Nieuws

Bijzonder in Arnhem is gestart en wewerken is erbij!

Bijzonder in Arnhem:

Een kind met een handicap, met een uitdaging, een bijzonder kind… Tja, hoe noem je dat eigenlijk… Als ouders van zo’n kind loop je niet alleen tegen de juiste omschrijving aan maar tegen nog veel meer dingen. Uiteraard is ook ons kind het leukste en liefste van de hele wereld, dat is voor ons niet anders dan voor andere ouders. Maar de uitdagingen waar we voor staan zijn groot, of het nu gaat over de zorg voor je kind, de combinatie zorg en werk of het sociale vangnet wat vaak klein wordt maar o zo nodig is.

Als ouder word je opeens losgelaten in de ‘wondere wereld’ van zorg, instanties en regelgeving, en vaak blijkt deze wereld een ondoordringbaar woud te zijn. Bijzonder in Arnhem richt zich op ouders van bijzondere kinderen en wil ze helpen de juiste weg te vinden, en tegelijkertijd een sociaal vangnet bieden van ouders in een soortgelijke situatie door het delen van kennis en ervaringen. Die kennis krijgen we van betrokken professionals, de ervaringen van bijzondere ouders die bijdragen aan Bijzonder in Arnhem. Dit alles delen we met elkaar. Online, op deze site, en offline tijdens onze bijeenkomsten voor ouders. 
Zo kom jij snel op de juiste plek terecht!

 

En tot slot, Wewwerken is ook op deze site te vinden.