Laatste facebook nieuws

Gepubliceerd door We Werken.nl op

Onze facebook berichten:

Geplaatst : 5 dagen terug

Wewerken

Een tevreden klant en een trots team, wat een mooie manier om het weekend mee te beginnen! Dank Sylvia Hartendorp van Les Maestros voor jouw opdracht aan ons, we wensen je succes met je start van een prachtig nieuw initiatief in Oosterbeek! ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Geplaatst : 4 weken terug

Wewerken

werken is leuk als het resultaten oplevert. De verantwoordelijkheid kunnen oppakken en je moeite beloond zien met de brede glimlach van een tevreden klant, Emiel heeft zijn eerste periode bij wewerken met een gouden randje afgerond. Wat kan hij nog meer? Nieuwe projecten bieden weer nieuwe uitdagingen, en we hebben weer een beetje ruimte op ons planbord..... ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Geplaatst : 1 maand terug

Wewerken

alweer een nieuwe deelnemer? ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Geplaatst : 2 maanden terug

Wewerken

Vreemde vogel bij wewerken....wat vloog er tegen het raam aan? Het is een Keep (voor de kenners, een Male Chaffinch, thx Gaelle). Met beetje geduld, lekker op de warme vensterbank even bijkomen en dan na een minuut op 10 kon hij, hup, terug de boom in!
(trajecten bij wewerken kunnen dus tussen de 10 minuten en 6 maanden duren, andere deelnemers hoeven daarna niet de boom in hoor! )
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Categorieën: Facebook