Facebook

Laatste facebook nieuws

Onze facebook berichten:

Geplaatst : 3 weken terug

Wewerken

Zo'n dag dat alles loopt en draait en zoemt. Klant op bezoek, wederzijdse betrokkenheid, interesse en nieuwsgierigheid, vragen leren stellen, je zaakjes voorbereiden en samenwerken. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Geplaatst : 4 weken terug

Wewerken

Er komen nog meer mooie dagen, een heel mooi 2020 gewenst! ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Geplaatst : 1 maand terug

Wewerken

Gezelligheid met Kerst, het jaar 2019 afsluiten. Lekker heel veel spelen en eten met elkaar en vrienden van wewerken en tot slot voor ligfen we dan allemaal voor pampus, Abby van afscheid nemende Emiel zeker. Maak er een mooie jaarwisseling van en graag tot in het nieuwe decennium! Wij zijn er weer vanaf 6 januari ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook