Social

Arnhem leert wewerken kennen

Hoe vertellen we wat voor mooie dingen we allemaal doen bij wewerken? We laten dat graag aan anderen over: Arnhem zal nog meer van ons horen!  Kijk hier voor meer info over dit artikel op Arnhem Direct:

 

Ben je iemand, of ken je iemand, die moeite heeft om op eigen kracht een (betaalde) baan te vinden en te houden, kijk dan eens op de website activerendwerk.nl (Arnhem). Hier vind je een keur aan bedrijven en initiatieven die je daarbij kunnen helpen. In Arnhem en omstreken zijn dat er al een stuk of honderd, waarbij je kunt kiezen uit allerlei branches, functies, niveaus en begeleidingsvormen. Via een wijkcoach kan de gemeente zo’n traject bekostigen.

Een van de nieuwste projecten is wewerken, de plek voor wie affiniteit heeft met digitale zaken, van vormgeven en websites bouwen tot het gebruik van softwareprogramma’s en programmeren. lees verder