Projecten

Nieuwe projecten!

We zijn grotendeels klaar met ons 2e project, ‘Eigen Hartswijsheid.nl’ : we zijn bezig met de laatste retouches, zodra het klaar is vind je er meer info over op onze portfolio pagina. Dus zijn we alvast van start gegaan met ons 3e en 4e project. De looptijd van deze nieuwe projecten is naar verwachting 2 maanden (dat kan natuurlijk sneller als je ons team komt versterken!)

Nu we aan de volgende fase zijn begonnen vonden we het zo ondertussen ook wel eens tijd worden om een tarievenpagina toe te voegen. Kijk zelf maar eens, wij vinden dat het er best goed en overzichtelijk uitziet. We zijn ook bezig om een brochure te maken waar onze klanten meer informatie kunnen vinden over de technische termen. Misschien is het voor jou ook een idee om de brochure straks eens te bekijken om er achter te komen wat je met wewerken projecten allemaal kan doen en leren. Alles wat er bij wewerken gedaan en gemaakt wordt kan je namelijk ook komen leren.

Denk daarbij niet alleen aan de techniek of grafisch ontwerpen. Project management en teksten schrijven, naast bewerken en controleren van de inhoud vormen ook een belangrijk deel van onze projecten.

Nou, blijkbaar moeten we straks ook nog een aparte portfolio pagina toevoegen!